Zetanes–Yhdessä-hankkeen toiminnot ovat käynnistyneet jälleen kesätauon jälkeen. Kahvilat ovat tuttuina iltoina: torstaina kaikenikäisille ja viikonloppuisin nuorille. Tiesithän, että tulemalla mukaan kahviloihin voit vaikuttaa tulevien kahvilailtojen sisältöihin ja toimintoihin?

Hankkeessa teemme työtä monella saralla. Toimintojamme ovat muun muassa jalkautuva työ, oppilaitosyhteistyö ja tuettu opintopiste kahviloiden yhteydessä. Lisäksi on mahdollisuus yksilötapaamisiin. Niissä suunnittelemme ja keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa tämän tarvitsemasta tuesta.

Jos sinä tarvitset tukea opiskeluasioissa tai työelämään liittyvissä asioissa, ole yhteydessä tai tule käymään kahviloissa, niin autamme sinua. Jos tiedät, että joku lähipiirisi nuori tarvitsee tukea, rohkaise häntäkin ottamaan yhteyttä meihin. Zetanes–Yhdessä-hanke tekee tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa, joten pystymme ohjaamaan sinua eteenpäin. Hanke myös toimii aktiivisesti yhteistyössä Mikkelissä olevan muiden hankkeiden kanssa, sekä olemme osa Jelppis-hankkeen tiimiä.

Jos haluat tietää lisää hankkeen toiminnoista ja tulla mukaan, ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisätietoa! Hankkeemme toiminnot ovat kaikille avoimia ja autamme kaikkia.

Janne Blomerus
Zetanes–Yhdessä-hankkeen projektipäällikkö

 

Mikkelin Helluntaiseurakunta on mukana Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston osarahoittamassa Zetanes–Yhdessä-projektissa. Hanke saa rahoitusta myös Mikkelin kaupungilta. Elokuussa 2023 alkanut hanke kestää 31.12.2025 saakka.