Tule mukaan!

Tilaisuuksia moneen makuun – Voimaa yhteydestä

Olet tervetullut olemaan yhdessä

Voimaa yhteydestä – 

olet lämpimästi tervetullut tilaisuuksiimme! Haluamme vahvistaa yhteyttäsi Jumalaan ja toisiin ihmisiin. Seuraa kuukausiohjelmaa ja tule mukaan.

Jumalanpalvelukset 

Jumalanpalveluksessa kohtaamme Jumalaa ja toisiamme. Silloin myös lauletaan, rukoillaan ja kuullaan puheenvuoroja Raamatun pohjalta. Jumalanpalvelukseen voi sisältyä myös henkilökohtaisia tosikertomuksia siitä, mitä Jumala voi tehdä ihmisen elämässä. 
Järjestämme myös teemallisia jumalanpalveluksia. Niitä ovat mm. lähetysjumalanpalvelukset, joissa paneudumme lähetystyömme kohteisiin, ja ehtoollisjumalanpalvelukset. Ehtoollinen on Jeesuksen seuraajilleen asettama muisto- ja yhteysateria, jossa hän on uskon kautta itse läsnä. Ehtoollinen seurakunnassamme on avoin kaikille Jeesukseen Kristukseen uskoville.

Jumalan kohtaamisen illat 

Jumalan kohtaamisen illat ovat aikaa rukoilla, kiittää ja ylistää yhdessä Jumalaa. Illassa on myös sananjulistusten hetki sekä musiikkia. Jotkin Jumalan kohtaamisen illat varaamme opetukselle, jolloin tiettyjä aiheita käsitellään joko yksittäisenä iltana tai opetussarjoina.

Alfa

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskon perusteita. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua.

Uusia Alfa-iltoja käynnistämme heti, kun on mahdollista. Kerro kiinnostuksestasi Alfaan ja ota yhteyttä: Janne Blomerus, 040 513 8623. Tutustu myös muuhun seurakunnan pienryhmätoimintaan: https://mikkelinhelluntaisrk.fi/tule-mukaan/pienryhmat/