Lapset ja perheet

Tervetuloa myös koko perheenä!

Järjestämme perheille ja lapsille säännöllisen toimintamme lisäksi myös erilaisia erityistapahtumia, esimerkiksi Jouluvaelluksia, Jippii-konsertteja ja Kids´Action -toimintatapahtumia. Lue lisää kohdasta ”Toimintaa lapsille ja perheille”. Tutustu myös pienryhmiin, joiden joukossa on muun muassa äitien solu.

Avioparityö

Haluamme seurakuntana olla vahvistamassa ja tukemassa seurakuntamme perheitä Raamatusta nousevan kristillisen avioliitto- ja perhekäsityksen pohjalta. Järjestämme noin kerran vuodessa avioliittopäivän tai tapahtuman, joka koskettaa perheitä. Tarjoamme perheille myös henkilökohtaista sielunhoitoa. Siinä palvelevat seurakuntamme pastori(t), työntekijät ja sielunhoitajat. Seuraa tapahtumakalenteriamme!

Syksyllä 2021 pidimme ensimmäisen, seitsenosaisen Ruken avioliittokurssin. Lue lisää klikkaamalla tästä.

Toimintaa lapsille ja perheille

Valon lapset -kuoro – Jippii!

Laulamme ja leikimme iloisen Jippii-musiikin tahdissa. Kuoro kokoontuu rukoushuoneella joka toinen tiistai klo 18 parillisilla viikoilla talvikaudella.

Olemme osa seurakuntamme musiikkielämää; palvelemme seurakuntamme jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa. Lisäksi kajautamme raikkaita laulujamme aika-ajoin kauppakeskuksissa sekä valtakunnallisissa Jippii-kuorokonserteissa ja -äänitystilaisuuksissa.

Jippii on lasten lähetystyötä. Kaikkia kutsutaan mukaan suureen lähetystehtävään kertomaan Jeesuksesta kaikille kansoille ja kielille eri puolilla maailmaa.

Kysy lisää: Anna-Leea Korhonen, 050 9100506.

 

Kaikkien lasten oma Jumis

JUMIS on lasten oma jumalanpalvelus, jossa lapset saavat ylistää Jumalaa, pelata, leikkiä ja oppia yhdessä lisää rakastavasta Jumalasta. Jumis on tarkoitettu 3–12-vuotiaille lapsille, ja se alkaa sunnuntaisin noin klo 11.15 jumalanpalveluksen yhteydessä. Näet Ohjelmasta, minä sunnuntaipäivinä Jumis on. Tule mukaan iloiseen joukkoon ja tuo kaverisikin!

Pyydämme ilmoittamaan lapsenne allergiat etukäteen, koska tarjoamme ehtoollisjumalanpalveluksen aikana olevassa Jumiksessa lapsille hieman välipalaa. Ruokavalioista ilmoittaminen: Martta Kaatrasalo, 050 345 3530. Lomien ajan olemme tauolla.

Jos haluat tulla mukaan Jumis-tiimiin, kysy lisätietoja: Anna-Leea Korhonen, 050 910 0506.

Lastenleirit

Järjestämme kesäisin lastenleirejä Leirikeskus Päivärinteellä, Päivärannantie 42, 52510 Hirvensalmi. Seuraa ohjelmaa.

Perheretket

Käymme neljästä kuuteen kertaan vuodessa retkeilemässä eri paikoissa. Yhteyshenkilö: Anna-Leea Korhonen, 050 910 0506.

Vauvala

Yläsalin takaosassa on huone, jossa vanhemmat ja alle pyhäkouluikäiset lapset voivat osallistua helposti jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tilassa on mahdollisuus hoitaa vauvaa häiriintymättä, sekä lasten leikkiessä kuunnella kuitenkin salin tapahtumia. Koska käyttäjät ovat vauvaikäisiä, kengät riisutaan sisään tullessa, että lattiat pysyvät puhtaina. Käytön jälkeen vanhemmat siivoavat yhdessä tavarat paikalleen.