Live | Videot

Kotona, matkalla, missä vain

Osallistu seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin

1.1.2023 alkaen lähetämme netin kautta ainoastaan ehtoollisjumalanpalveluksen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 11.00 alkaen. Ellei lähetys näy tällä sivulla, katso lähetys Facebook-sivultamme osoitteesta: https://www.facebook.com/mikkelinhelluntaisrk. Voit myös katsoa lähetystä Uskotv.fi -sivustolta tai YouTube-kanavaltamme. (Hae: Mikkelin Helluntaiseurakunta.)

Olet tervetullut osallistumaan paikan päällä seurakunnalla Jumalan kohtaamisen iltaan keskiviikkoisin klo 18.30 (tarkistathan kalenterin poikkeusten varalta) ja jumalanpalveluksiin sunnuntaisin klo 11.00. Tilaisuuksissamme rukoilemme ja ylistämme yhdessä sekä kuulemme Jumalan sanan opetusta. 

Helmikuusta 2023 alkaen joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina on klo 11:n jumalanpalveluksen tilalla Se löytyi -tilaisuus, joka alkaa klo 13 ja päättyy kahvitarjoiluun. Ystävät ja tuttavatkin mukaan!

Aiempia videotallenteita löydät täältä ja kaikki videot Facebook-sivultamme. Myös puhetallenteita kannattaa käydä kuuntelemassa, niitä julkaisemme useammin kuin videotallenteita.

Livelähetys

Livelähetystä voi seurata Facebook-sivultamme, Youtube-kanavaltamme tai Uskotv.fi -sivustolta. (Hae: Mikkelin Helluntaiseurakunta.)