Nettilähetykset

Yhdessä livelähetyksessä

Tule mukaan tilaisuuksiin netin välityksellä!

Voit osallistua tilaisuuksiimme tällä hetkellä myös netin kautta ja katsoa videolähetyksen nettisivultamme Live | Videot tai Facebook-sivultamme. Livelähetykset ovat pääsääntöisesti keskiviikkoisin Jumalan kohtaamisen ilta klo 18.30–19.30 sekä sunnuntaisin jumalanpalvelus klo 11.00–12.00.

Rukouspyynnöt

Voit lähettää rukouspyyntösi nettisivujemme etusivun lomakkeella. Rukoilemme vastaanottamiemme aiheiden puolesta erityisesti Jumalan kohtaamisen illoissa. Voit myös kirjoittaa rukousaiheesi videon kommenttikenttään Facebook-sivullamme, kun olet kirjautuneena Facebookiin livelähetyksen aikana. ”Vanhurskaan voimallinen rukous voi paljon!”

Ohjeet katsomiseen Facebookin kautta

Videolähetyksen voit hakea suoraan Facebook-sivultamme @mikkelinhelluntaisrk tai klikkaamalla tässä olevaa linkkiä.
Voit katsella videolähetyksen, vaikka sinulla ei olisi Facebook-tunnusta.
Se onnistuu helposti, kun teet nämä kolme askelta:
1. Klikkaa linkkiä www.facebook.com/mikkelinhelluntaisrk/
2. Kirjaudu sisään / luo uusi tunnus / tai paina ”Ei nyt”, jos et halua tehdä Facebook-tiliä.
3. Klikkaa etusivulla näkyvää videota.
Sisäänkirjautuneena voit myös osallistua suoraan lähetykseen kirjoittamalla viestin tai rukousaiheen videon kommenttikenttään.

Jos Facebook-live ei näy, kokeile uudestaan toisella laitteella. Puhelimella katsottaessa ”Ei nyt” -kohtaa ei aina ole, vaan voit suoraan selata sivua alemmas ja klikata videoon!

Arkisto on käytössäsi

Voit katsella nettilähetysten videoita myös myöhemmin Arkistosta. Olemme tallentaneet Arkistoon myös blogikirjoituksia ja puheita.
Myös Usko-TV:n yhteisösivumme palvelee: https://www.uskotv.fi/yhteisot/mikkelin-helluntaiseurakunta.