Saamme olla kiitollisia Jumalasta, joka antoi meille tämänkin päivän. Joka aamu on armo uus!

Katsoessamme eiliseen voimme todeta, että Hänen armonsa on kantanut meitä. Katsoessamme tähän hetkeen: Hänen vakaa armonsa on kanssamme. Saamme astua huomiseen turvallisella ja luottavaisella mielellä, koska Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti!

Mitä tuo armo on? A.R.M.O. = Ansioton Rakkaus Meidän Osaksemme. Tuo Rakkaus annettiin meille Jeesuksen ristinuhrissa, jossa syntimme ikuinen velka maksettiin Jumalan Pojan kuoleman tähden. Tämän lisäksi Jumalan rakkaus sydämiimme vuodatettiin Pyhässä Hengessä. Kiitos Jumalalle Hänen ihmeellisestä armostansa ja sen tuomista siunauksista!

Ohessa ajatuksia armosta Raamatun ja kristittyjen sanomina. Saakoon ne olla rohkaisuna ja lohdutuksena meille kaikille tähän päivään ja tulevaan. Heikolle ja kompastelevalle kristitylle armo on kuin virkistävä lähde erämaassa. Juo ystäväni
Jumalan armon lähteestä – hinnatta ja maksutta!

”Hänen (Kristuksen) täyteydestään me kaikki olemme saaneet osamme ja armoa armon lisäksi… laki on annettu Mooseksen kautta, armo ja totuus ovat tulleet Jeesuksen Kristuksen kautta.” (Joh. 1:16– 17.)
”Jumalan armo on näet ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille” (Tiitus 2:11).
”Mutta Jumalan armosta minä olen se, mikä olen, eikä Hänen armonsa minua kohtaan ole ollut turha” (1. Kor. 15:10).
”Jos sinä, Herra, pidät mielessäsi synnit, Herra, kuka silloin kestää? Mutta sinun luonasi on anteeksiantamus, että sinua pelättäisiin. Pankoon Israel toivonsa Herraan, sillä Herran luona on armo, Hänen luonaan täysi lunastus. Hän lunastaa Israelin kaikista sen synneistä.” (Psalmi 130:3–4,7–8.)
”Vain sula armo nyt myös minut pelastaa. On mulle täysin riittänyt, Hän että armahtaa.” (Hengellinen laulukirja, HL 275.)
”On armo suuri, ihmeinen. Se muutti sydämen. Mä kuuro, sokea sain ihmeen kokea. Nyt kuulla, nähdä voin.” (HL 279.)
”Armo, kuin vesi, virtaa alimpiin paikkoihin” (Philip Yancey).
”Luotu ei voi ostaa, ansaita tai voittaa armoa. Jos se olisi näin, se lakkaisi olemasta armo.” (Arthur W. Pink.)
”Armo on vain kirkkauden alku, ja kirkkaus on vain armo täydellistyneenä” (Jonathan Edwards).
”Armo laittaa kätensä rehentelevän suun eteen, ja sulkee sen kertakaikkisesti… Ei mikään muu kuin armo tee ihmistä niin nöyräksi ja samaan aikaan niin iloiseksi.” (Charles Spurgeon.)

Armorikasta kesää toivottaen!

Mikkelin helluntaiseurakunnan työntekijät ja vanhimmisto

Tämä kirjoitus on julkaistu seurakuntamme Yhteys-lehden numerossa 7–8/2021.