Ehtoollisjumalanpalvelus | Ihmissuhteet seurakunnassa | Elli Meklin

Tilaisuuden johtaa Tero Ojasalo, musiikissa Dorméukset. Puhujana on Elli Meklin, joka jatkaa lauantaipäivän ihmissuhde-aihetta tänään sunnuntaina 3.11.2019 otsikolla ”Ihmissuhteet ja seurakunta”.

Elli Meklin: ”Olen naimisissa oleva kolmen aikuisen lapsen äiti. Sydämelläni ovat erityisesti lapset, nuoret ja perheet, joiden parissa olen työskennellyt luokanopettajana ja perhepastorina sekä nykyisin perheterapeuttina. Annan myös pariterapiaa ja työnohjausta. Työotteeni terapiakeskusteluissa on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen.”

Lisäksi lapsille on oma jumalanpalvelus, JUMIS! JUMIS on 3–12-vuotiaiden lasten oma jumalanpalvelus, jossa saa ylistää Jumalaa, pelata, leikkiä ja oppia yhdessä lisää rakastavasta Jumalasta. Kerro allergiat Anna-Leea Korhoselle, 050 910 0506.

Jumalanpalveluksessa kohtaamme Jumalaa ja toisiamme. Silloin myös lauletaan, rukoillaan ja kuullaan puheenvuoroja Raamatun pohjalta. Jumalanpalvelukseen voi sisältyä myös henkilökohtaisia tosikertomuksia siitä, mitä Jumala voi tehdä ihmisen elämässä. Vietämme myös ehtoollista, johon voi osallistua jokainen uskoon tullut kristitty.

Päivä

marras 03 2019
Expired!

Aika

11:00 - 13:00

Sijainti

Rukoushuone
Porrassalmenkatu 57, 50100 Mikkeli
Luokitus
QR Code