Lähetysjumalanpalvelus

Lähetysjumalanpalvelus klo 11.
Sunday service at 11. Simultaneous English and Russian translation available!                                                Воскресное служение в 11:00. Перевод на английский и русский языки.

Tämä jumalanpalvelus pidetään seurakunnalla.

Teemana: Avainmedia. Johto: Woodly Dormeus, puhe: Pirkko Kauhanen, Kiinan lapsityö, musiikki: Anne ja Woodly Dormeus, Kongolaiset

Kahvitarjoilu tilaisuuden jälkeen

Lasten ja varkkien Jumis!

Jumalanpalveluksessa kohtaamme Jumalaa ja toisiamme. Silloin myös lauletaan, rukoillaan ja kuullaan puheenvuoroja Raamatun pohjalta. Jumalanpalvelukseen voi sisältyä myös henkilökohtaisia tosikertomuksia siitä, mitä Jumala voi tehdä ihmisen elämässä.

Tule mukaan viikoittaisiin tilaisuuksiimme! Olet tervetullut osallistumaan paikan päällä seurakunnalla Jumalan kohtaamisen iltaan keskiviikkoisin klo 18.30 (tarkistathan kalenterin poikkeusten varalta) ja jumalanpalveluksiin sunnuntaisin klo 11.00. Tilaisuuksissamme rukoilemme ja ylistämme yhdessä sekä kuulemme Jumalan sanan opetusta.
Helmikuusta 2023 alkaen joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina on klo 11:n jumalanpalveluksen tilalla Se löytyi -tilaisuus, joka alkaa klo 13 ja päättyy kahvitarjoiluun. Ystävät ja tuttavatkin mukaan!

Tagit: , ,

Päivä

tammi 15 2023
Expired!

Aika

11:00 - 12:30
Luokitus
QR Code