Ehtoollisjumalanpalvelus

Ehtoollisjumalanpalvelus klo 11.
Sunday service at 11. Simultaneous English and Russian translation available.                                                Воскресное служение в 11:00. Перевод на английский и русский языки.

Tämä jumalanpalvelus pidetään seurakunnalla ja livelähetyksenä.

Juonto: Pertti Tuhkalainen, puhe: Tiina Rautiainen, musiikki: Soikaa

Livelähetystä voit seurata Facebook-sivultamme, www.facebook.com/mikkelinhelluntaisrk, Youtube-kanavaltamme tai Uskotv.fi -sivustolta. (Hae: Mikkelin Helluntaiseurakunta.)

Jumalanpalveluksessa kohtaamme Jumalaa ja toisiamme. Silloin myös lauletaan, rukoillaan ja kuullaan puheenvuoroja Raamatun pohjalta. Jumalanpalvelukseen voi sisältyä myös henkilökohtaisia tosikertomuksia siitä, mitä Jumala voi tehdä ihmisen elämässä.

Tule mukaan viikoittaisiin tilaisuuksiimme! Olet tervetullut osallistumaan paikan päällä seurakunnalla Jumalan kohtaamisen iltaan keskiviikkoisin klo 18.30 (tarkistathan kalenterin poikkeusten varalta) ja jumalanpalveluksiin sunnuntaisin klo 11.00. Tilaisuuksissamme rukoilemme ja ylistämme yhdessä sekä kuulemme Jumalan sanan opetusta.
Helmikuusta 2023 alkaen joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina on klo 11:n jumalanpalveluksen tilalla Se löytyi -tilaisuus, joka alkaa klo 13 ja päättyy kahvitarjoiluun. Ystävät ja tuttavatkin mukaan!

 

Tagit:

Päivä

maalis 05 2023
Expired!

Aika

11:00 - 12:30
Luokitus
QR Code