Seurakuntaperheen jumalanpalvelus

Seurakuntaperheen jumalanpalvelus klo 11.
Sunday service at 11. Simultaneous English and Russian translation available.                                                          Воскресное служение в 11:00. Перевод на английский и русский языки.

Tämä Jumalanpalvelus on koko seurakuntaperheelle suunniteltu Jumalanpalvelus. Tervetuloa mukaan kaikki vauvasta vaariin!

Johto: Jasmin Kolehmainen, puhe: Noora Suvorova, musiikki: Toni Rautiainen, Jippii-kuoro: Valon lapset.

Tilaisuuden jälkeen toimintapisteitä

Laskiaislounas kiinteistön hyväksi: hernekeittoa + kahvit ja pannukakku!  (+ myytävänä laskiaispullia, ja arpajaiset)

Jumalanpalveluksessa kohtaamme Jumalaa ja toisiamme. Silloin myös lauletaan, rukoillaan ja kuullaan puheenvuoroja Raamatun pohjalta. Jumalanpalvelukseen voi sisältyä myös henkilökohtaisia tosikertomuksia siitä, mitä Jumala voi tehdä ihmisen elämässä.

Tule mukaan viikoittaisiin tilaisuuksiimme! Olet tervetullut osallistumaan paikan päällä seurakunnalla Jumalan kohtaamisen iltaan keskiviikkoisin klo 18.30 (tarkistathan kalenterin poikkeusten varalta) ja jumalanpalveluksiin sunnuntaisin klo 11.00. Tilaisuuksissamme rukoilemme ja ylistämme yhdessä sekä kuulemme Jumalan sanan opetusta.
Joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina on klo 11:n jumalanpalveluksen tilalla Se löytyi -tilaisuus, joka alkaa klo 13 ja päättyy kahvitarjoiluun. Ystävät ja tuttavatkin mukaan!

Päivä

helmi 11 2024
Expired!

Aika

11:00 - 12:30
Luokitus
QR Code