Mikkelin Helluntaiseurakunta täyttää 90 vuotta tänä vuonna. Juhlistamme 90-vuotistaivalta useilla tapahtumilla syys-lokakuussa:

Vietämme tänä vuonna seurakuntamme 90-vuotisjuhlavuotta. Vuonna 1933 vähän alle kahdenkymmenen uskovan joukko järjestäytyi paikallisseurakunnaksi Mikkelissä, ja seurakunnan nimeksi annettiin Beetel, mikä tarkoittaa ”Jumalan huone”. Siitä alkoi kotiseurakuntamme aika ja vaikutus Mikkelissä ja täältä kaikkialle maailmaan, mihin Jumala on johdattanut viemään evankeliumia Jeesuksesta ja palvelemaan Jeesuksen seuraajina.

 

Itselleni tulee kiitollinen mieli katsellessani elämää seurakuntamme keskellä. Kiitollisuus siitä, että saan olla nauttimassa niistä siunauksista, jotka ovat syntyneet meitä edeltäneiden Jumalan palvelijoiden tekemästä uskollisesta työstä Jumalan johdatuksessa seurakuntamme keskellä.

 

Olen myös kiitollinen teistä, jotka olette palvelleet näinä viimeisinä vuosikymmeninä, ja teistä, jotka palvelette edelleen. Tämä suuri joukko on luopunut jostain omastaan, jotta toisilla voisi olla se, mitä Jeesus on heidän elämäänsä varannut.

 

Paikallisseurakunnan yksi tarkoituksista on olla koti, jossa jokainen voisi olla omana itsenään. Seurakuntaperheemme tarkoituksena on olla turvallinen, armollinen ja totuudellinen yhteisö, jossa voimme kasvaa rohkeasti Jumalan tarkoittamaan elämään Jeesuksen opetuslapsena.

 

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

 

Pastori Toni Rautiainen