Hei, seurakuntalaiset!

Ilmoitamme, että su 29.11. klo 11 Jumalanpalveluksessa on ollut seurakuntamme jäsen, joka on saanut ennen sunnuntaita koronavirustartunnan. Koronavirus on todettu hänellä koronavirustestissä alkuviikosta. Hän on pyytänyt seurakunnan esirukousta puolestaan.

Pyydämme, että kaikki sunnuntaitilaisuudessa olleet seurakuntamme jäsenet toimisitte www.essote.fi :n sivuilla olevien ohjeistusten mukaan, jossa annetaan ohjeita miten toimia koronavirusaltistustapauksessa. Lisäksi on tärkeää, että voitte tiedottaa läheisiä, ystäviä, joiden kanssa olette olleet tekemisissä altistumisestanne, jotta voimme estää viruksen mahdollista leviämistä eteenpäin.

Lisäksi seurakunnan tilaisuudet siirtyvät välittömästi koko joulukuun ajaksi nettilähetyksiksi. Joulumyyjäiset ja seurakuntamme joulujuhlat (paikan päällä) on peruttu. Pyrimme viettämään srk:n yhteisen joulujuhlan jossakin muodossa internetin välityksellä. Tiedotamme jatkossa nettisivujen, Mikkelin kaupunkilehden ja sähköpostin välityksellä tilaisuuksistamme.

Kiitos, kun huomioitte tämän ja toimitte mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti tässä asiassa.

Taivaan Isän siunaamaa ja varjelemaa viikkoa kaikille!

T. Tero-pastori

Asiaan liittyvä tiedote Essotelta:

Kyseisen henkilön kohdalla on tartunnanjäljitys eilen tehty ja tässä vaiheessa emme ole asettamassa ketään jumalanpalvelukseen osallistunutta tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin. Henkilö on käyttänyt maskia koko jumalanpalveluksen ajan ja kertoo noudattaneensa turvavälejä.
Toki ihmisten on hyvä tietää asiasta, jotta osaavat hakeutua matalalla kynnyksellä testiin mikäli lieviäkään oireita tulisi (ja näin ovat käsittääkseni toimineetkin). Suosittelemme omaehtoista karanteenia myös mikäli tämä on mahdollista.
Välitätkö ystävällisesti tämän tiedon eteenpäin heille, keitä asia koskee.

Tämän hetkiset alueelliset suositukset, joihin on syytä tutustua löytyvät alla olevan linkin alta:
https://www.essote.fi/essoten-alueen-ohjeistus-koronapandemian-kiihtymisvaiheessa-ajalle-2-12-21-12-2020/

Turvallista alkavaa joulunaikaa!