Zetanes–Yhdessä-hanke

Olemme mukana auttamassa mikkeliläisiä

Zetanes–Yhdessä-hanke

Olemme seurakuntana mukana Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston osarahoittamassa Zetanes–Yhdessä-projektissa. Elokuun 2023 alussa alkaneen hankkeen projektipäällikkönä toimii Janne Blomerus.

 

 

Toiminta

Torstaisin järjestetään kaikille avoin kahvila Rukella klo 17:stä eteenpäin. Kahvila kokoontuu erilaisilla teemoilla ja on vapaata ja rentoa yhdessäoloa. Lauantaisin nuorille toimintaa ja kahvila klo 16:sta eteenpäin. Nuorten toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kävijöiden kanssa yhdessä tekemisen ja osallisuuden teemoilla. Tiistaisin hankkeessa tehdään jalkautuvaa työtä yhdessä eri toimijoiden kanssa.

Hankkeessa tarjotaan myös keskusteluapua ja tukea arkielämään. Tarjolla on koulutukseen ja työllisyyteen liittyvää ohjausta ja mahdollisuus tavata päivisin Rukella. Kaikesta hankkeen monipuolisista toiminnoista saa lisätietoa Janne Blomerukselta. Kaikki ovat tervetulleita hankkeen toimintoihin mukaan!

Historiakatsaus

Zetanes–Yhdessä-projekti käynnistyi aiemman, keväällä 2023 päättyneen Luottaen tulevaisuuteen -hankkeen, suuntaviivoilta. Kaksivuotisen ESR-hankkeen rahoitti Etelä-Savon ELY-keskus ja omarahoitusosuudellaan Mikkelin kaupunki. Tavoitteena oli tukea mikkeliläisiä nuoria muun muassa opintojen parissa ja tarjoamalla mielekästä vapaa-ajan toimintaa. Hankkeen edeltäjä oli 2,5 vuotta kestänyt Meijän Mikkelin Paremman elämän toivossa -hanke, joka päättyi keväällä 2021. Molempien hankkeiden projektityöntekijänä toimi Janne Blomerus.

Työntekijä

Janne Blomerus

Janne Blomerus

Projektityöntekijä

puh. 040 513 8623
sähköposti: janne.meijanmikkeli (at) mikkelinhelluntaisrk.fi

Rahoitus ja yhteistyökumppanit

Zetanes–Yhdessä-hanke saa rahoituksensa ESR-hankkeena Etelä-Savon ELY-keskukselta ja Mikkelin kaupungilta.

Lue lisää

Tulevia tapahtumia ja iltoja

Kohtaamiskahvila kaikenikäisille
Kaikille avoin kahvila on torstaisin klo 17–20. Seuraa hankkeemme Facebook-sivua, jonne päivitämme ajantasaisia tietoja aukioloista ja muutoksista.
Paikka: Cafe Ruke, Porrassalmenkatu 57.
Kohtaamiskahvila nuorille
Nuorten kahvila on avoinna lauantaisin klo 16:sta alkaen. Muutoksista ja ajankohtaisista asioista kerromme hankkeemme Facebook-sivulla, joten seuraa sivua.
Paikka: Cafe Ruke, Porrassalmenkatu 57.